Placi offset EURPLATE - Noutati - - Utilaje tipografice

Placi offset EURPLATE - Noutati - - Utilaje tipografice

Placi offset EURPLATE - Noutati - - Utilaje tipografice

Expert Online Expert Online Expert Online

Placi offset EURPLATE

comanda acum descarca pdf

Placi offset EURPLATE 

Placile offset “EURPLATE”, marca inregistrata a societatii “EUREX”, sunt produse in Europa si la nivelul standardelor europene, fiind recomandate atat pentru tiparul in coli, cat si pentru rotative de mare viteza.

Tehnologia suedeza de fabricatie a placilor offset “EURPLATE” foloseste ca materie prima aluminiu de provenienta germana. Suprafata benzii de aluminiu se prelucreaza prin inasprire mecanica si electrochimica, asigurandu-se formarea stratului de oxid de aluminiu printr-o reactie chimica monitorizata. In acest fel se confera placii o rezistenta deosebita la uzura prin frecare, precum si o calitate hidrofila stabila pe durata procesului de imprimare.

Stratul fotosensibil de provenienta elvetiana permite utilizarea placilor “EURPLATE” la tiraje de 80.000 – 100.000 de exemplare, fara tratament termic aditional.

Placile offset “EURPLATE” necesita procedee de lucru uzuale, fiid compatibile cu celelalte placi offset pozitive produse in Europa.

Placile se pot developa manual sau mecanic.

Dupa developare, placile offset se pot conserva prin aplicarea unei solutii de gumare, fiind protejate astfel la deteriorari mecanice, chimice, prafuire, etc.

Eliminarea de pe placa a divereselor pete, puncte, sau elemente de imagine nedorite, se face cu mijloacele de corectie specifice (creioane sau pasta de corectura). Dupa corectura, zona se spala cu apa si apoi se aplica o solutie de hidrofilizare pe suprafata respectiva.

Dupa terminarea imprimarii, placa se curata cu o solutie de curatare pentru indepartarea resturilor de cerneala si a altor impuritati, dupa care se spala cu apa. Dupa uscare se poate pastra intr-un loc uscat, ferita de lumina. Intre placi se vor intercala foi de hartie, evitand astfel deteriorari mecanice posibile.

Inainte de reutilizare, placa va fi activata (regenerata) cu o solutie de hidrofilizare.

 

Cautare rapida:

Cauta

Produse

Date Contact

TELEFON: +40-268-440100
+40-744-488882
+40-723-307827
Fax: +40-268-440221
E-MAIL: eurex@eurex.ro

Home :: Oferte :: Noutati :: Contact

Copyright © 2022 Eurex All right reserved. Powered by Expert Online